3.04.2009

TAG--->SEBELUM & SELEPAS..by marcia



Waduhhh…sebenarnya sogan nak buat yg sebelum dan selepas nih…almaklumlah..terbuka kamar rahsia...tapi menarik untuk di kongsi…hehehe

Dibawah aderlah senarai SEBELUM DAN SELEPAS


1) cheq adelah seorang yang suka posing, pantang Nampak pemandangan cantek, bf cheq a.ka. hubby cheq akan snap. kalau bujang single dulu cheq dgn cik CT Rohani siap ambik gambar kat studio oooo..pakai gaun bagai..hikhik…btol tak anie? sebab dah puas melaram dgn gaun la masa cheq kawen cheq tak tukar2 baju dah….dah merasa cukupla..:P




2)
cheq adelah seorang yang suka naik beskal…tu satu2 nyer aktiviti sukan yang paling cheq suka…sebab sambil kayuh leh nikmati pemandangan.sampai masa skolah teknik dulu diaorang gelar cheq MARIA MARIANA lah dengan alizz..btol tak alizz?hehehe…



Tapi skrang lain…cheq dah dok umah flat, beskal pusaka cheq dah hilang masa kat gombak…huhuhu alasan…so cheq ponohkan masa dengan bermain bersama bb rayyan atas katel..:P

Tapi cheq ader citer3..kalau " insyallah" rumah kat S2 dah sah jadi rumah cheq ,weekend cheq nak ronda2 balik mcam dulu…pastu beli bakul kat beskal bagi rayyan duduk mcam nih..ok tak? :P




3) Dulu cheq duduk gombak dengan umah kak long cheq,dari mula merantau kl 1998 sampai 2008 masa cheq kawen,den pegi koje naik LRT....20 stesen den tompoh hari2…huhuhu…sampai jadi habit, naik je kat Gombak..PAP..mata trus tidor..sebab cheq naik lrt jam 6.30 pagi..sebab nak sampai awal.pas dah sampai cheq jalan kaki pulok..15 minit baru sampai upis…susah dulu cheq mencari rezeki..dahtu gaji bukan besar mana..huhuhu..malas citer karang pjg berjela laks… :P





Tapi skrang cheq rempit je..hehe..sebab kalau naik keta kena keluar awal kalu dok area lembah klang nih..kalau tak..masak lambat sampai opis…:P..jadi cheq dan hubby lebih selesa naik moto….mudah..kalau hujan pon boleh redah.moto cheq sejibik mcm gamabr nihla...hehe..





4) per tama2 ini bukan gambar bb rayyan erk...hehe..dulu
cheq adalah seorang yang geli nak basuh kumbahan bb..heheh...cheq geli....sebab busuk..hehe..tapi skrang tak dah...anak sendiri ma....kena basuh jugak....heheheh..


5) hat nih palong segan
cheq nak citer....cuba anda lihat fotox dibawah...huhuhu


cheq nak balik body gitu..huhuhuhuhu


dan memang
cheq tengah usaha...susah sikit nak turun sebab skrang nih cheq bahagia dgn my famili..dan hari3 harus makan dengan heppi.....heheheh....tapi kena kurus jugak...huhuhu.......CAIYOK!

saya tag;

1) CT rohani
2) Alizz
3)Mama Adam
4)Nadia
5)Ibu Haziq



2 comments:

Marsha~ said...

hehehehehe.......... tang bentuk badan tu rasanya, semua ibu mengalami masalah yg sama.. kihkihkih

*pssstt, sy sudah tukar url blog.. Utk lebih privacy. TQ

dalila said...

salam ziarah, aktiviti berbasikal digantikan dgn golek atas katil tuh mmg samala ngan saya..dah tu tetido anak gedebuk jatuh katil..

 
Copyright © ZuLfAqAr RaYyAn a.k.a AYERN. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh