12.29.2011

ibu @26week and persiapan @dik ZR

walaupun n0 2.persiapan mcm yg 1'st.hehe.kemaruk beli brg,kalau tak control lagi byk.rasa mcm tak sampai hati kalau totally guna yg abg ryan nya je.so beli juga baju baru.lagi kemaruk bila fashion baju masa ryan dah lain dari skrang.harusla updated koleksinya.
yg gadjet2 je ibu beli yg masa abg ryan ibu tak beli.hok lain mcm stroler bla2..semua guna abg ryan je.masih elok lagi ibu simpan di stor.
betol kata org,barang baby nih kemaruk.ada a few thing lagi yg nak di top-up.shoping kalini agak awal sebab tak larat.7 bulan nih pun dah sengal2 ubi.so dah ready nanti senang.tgal basuh2 dan double cek jo.
semoga semua urusan di permudahkan.amin.rezeki anak masing2.ada je barang untuk mereka.baik ryan ke @dik ZR ke.ibu dan ayah sayang kasih sama rata,2 2 nyawa kami :)


finally perot bola ibu masa g cameron.
cuba teka gender? :P

nota kaki~nak buat 4d scan tak buat2 lagi,insyallah hujung mgu nih.sebab b4 this bz ayah exam

4 comments:

Aida78 said...

roki mesti lelaki mcm bole hik

Marsha~ said...

Sempat dan larat pulak daki cameron dgn perut besar tu ek?? Heheheheh

Suhaila Aziz said...

bestnyer... kak su slalu lalu jer kat cameron tu.. tapi jarang singgah.. :) dah besar dah bujang awak erk..

Suhaila Aziz said...

bestnyer... kak su slalu lalu jer kat cameron tu.. tapi jarang singgah.. :) dah besar dah bujang awak erk..

 
Copyright © ZuLfAqAr RaYyAn a.k.a AYERN. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh