11.16.2009

ayern last week....

mula2 lepas pulang dari melaka ayern batuk sikit2 je.
demam sampai 39.
bawak g klinik mediveron.
masuk ubat bontot,
demam ok sikit.
batuk berlarutan sampai jumaat.
on jumaat malam.batuk ayern makin teruk.
sebab ayern tak reti buang kahak.
nafas ayern berbunyi.
macam nak asma.
ibu risau sangat.

ini gambar masa demam


dan demam lagi

ayah yang bila ibu suruh jaga ayern bila ibu tgh memasak.


last2 sabtu pagi ibu bawak ayern g jumpa dr hisham.

dr hisham kata ayern nyer keadaan teruk juga,
dia cadang either amik neb byk kali atau g hospital.
tgk mcmana keadaan lepas amik 1'st neb.
ibu takmau duk spital,
ibu sendiri setelah 28 tahun kena tido hospital sebab lahirkan ayern, bukan sakit lain.
alhamdulillah ibu jenis yg sehat.
takmau ayern duk spital.
selagi boleh nak avoid.
alhamdulillah....
lepas amik neb 3 kali on sabtu
dan sekali on ahad.
keadaan ayern dah pulih sikit.

ini gambar ayern masa kena neb.
mengamok sakan.
yg ibu laks gigih cekop.
sampai berkesan muka ayern akibat dari klip kat tepi tali tuh.
poor my boy.

3 comments:

Leen Die said...

Siannya ayern..sabar yer..semoga ayern sentiasa sihat tau..jangan nakal2 tau..be a good boy..happy belated birthday 1 year 3 months ++

mariaariffbaby said...

siannya ayern.
hope demam dia dah kebah

yeah, if baby sakit, kita as mumy mmg lebih susah hati kan.

HaReSuE said...

Siannyer.. skrang nie dah ok ker?..

 
Copyright © ZuLfAqAr RaYyAn a.k.a AYERN. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh