3.29.2009

bucuk manja kenit encem ku yang demam dan cirit birit..:(

sebelum ini bb rayyan mmg jenis susah demam....even kena cucuk 3 serangkai tuh pun dia steady je...kalau demam takle truk...tapi khamis lepas...masa mlm after ambik dari rumah pengasuh...dia mengeluarkan kumbahan yg sedikit tidak biasa....

jumaat pagi cakap la dgn akak pengasuh tuh...dia mcm tak sehat..tapi dia ok lagi....

jumaat after balik keje...pengasuh dah hntr dia kat opah...sebab akak tuh kata entah brapa kali dah dia uk...ukkhh..perot naik kempis...minum susu makan pon takmau...badan panaz...huhuhu.....ibu tak bawak g klinik mlam hitu..sebab esok nyer nak jumpa dr hisham.....sib baik malam tuh demam tak sgt...tapi every 2 hour dia ukkhh..ukkhh..

pagi2 tak bagi dia mand,i trus g jumpa dr hisham..sib baik badan dia 8kg...agak2 kalau tak cirit birit maybe lebih kot...b4 that last timbang 7.8kg...dr hisham kata masih okei...:)..pas sembang2 trus g umah maklong kat tmn samudra..nak g sentul dgn maklong melawat toklang...yang tak sehat..toklang nih satu2 nyer adik beradik opah yg tgal...yang lain dah kembali kerahmatullah...toklong 1998 n toksu 2008..:( ..bb rayyan tak sempat jumpa atok2 blah ibu...tok che 2000...toknek 1999...

so until harini bb rayyan masih blom berapa sehat..to yg ibu el harini..mlm je takmau kat ayah..melekap kat ibu.....

harap2 bb rayyan cpat semboh...:)..


4 comments:

Marsha~ said...

semoga cepat baik ye sayang... takut betul kalau baby kena cirit birit ni.. kesian kan? kak qila pun baru baik batuk.. musimlah kot

Elyn said...

salam ziarah....... mai dr blog marsha ni, hihi moga cepat sembut rayyan!!!

Jiey^Mien said...

Olo ciyannya.. Moga cepat baik yea..

Alamak.. Ni la walker yang saya dok cari2.. Tp tak jumpa2 gak.. Dah malas, smlm beli jer walker lain.. Huhuhuhu.. Jeles.. Jeles.. Nak gak.. Nak gak..

Leen Die said...

bb Rayyan demam yer..cepat baik yer..nama nak sama ngan muhammad rayyan danial..nanti kiter linkkan blog yer..tarikh lahir pun dekat..my son 12/9/08..satu hari jarak yer...salam kenalan

 
Copyright © ZuLfAqAr RaYyAn a.k.a AYERN. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh